Cazare apartamente regim hotelier Bucuresti sau cum faci rezervare la Cert Accommodation

Piata rezervarilor pentru cazari in regim hotelier in Bucuresti este o piata in crestere. Exista nenumarate websiteuri de profil ale companiilor ce ofera spre inchiriere pentru cazare apartamente in regim hotelier.

In cel mai fericit caz.

Piata rezervarilor pentru cazari in regim hotelier in Bucuresti este o piata in crestere.

Exista nenumarate websiteuri de profil ale companiilor ce ofera spre inchiriere pentru cazare apartamente in regim hotelier.

Clientul selecteaza o companie, face rezervare pentru un anume apartament din cele prezentate si…ajunge in cu totul alt apartment, apartinand unei alte companii.

Caci majoritatea celor care realizeaza aceasta afacere sunt prea putin seriosi, prea putin interesati de drepturile clientului sau de respectul pe care il datoreaza clientului.

Si mai toti practica overbooking.

Cu atat mai mult cu cat cele mai multe astfel de „companii” au in portofoliul direct doar 2 sau 3 apartamente. Pentru restul se practica „colaborarea”.

Si uite asa clientul stie ca a rezervat si are confirmare pe un apartament de 2 camere situat in Piata Unirii si cand ajunge la cazare este condus la un alt apartment in Piata Universitatii sau aiurea prin Bucuresti, pe motiv ca apartamentul rezervat initial este…ocupat.

Multi dintre cei care se ocupa de inchirieri de apartamente in regim hotelier sunt intelesi intre ei si folosesc la comun aceleasi apartamente.

Prin urmare daca esti client si faci rezervare la X Accommodation sau la Y Accommodation…este acelasi lucru ca oricum vei ajunge sa stai intr-un apartament necunoscut de la Z Accommodation. Cat timp X, Y si Z au un acord.

Insa clientul are o rezervare cu X Accommodation pentru care plateste sa spunem 70 Eur/noapte, X Accommodation va duce clientul in apartamentul altei companii careia ii va plati 50 Eur/noapte, deh..pret de colaborare.

Pentru acei 20 Eur care ii raman lui X Accommodation acesta nu are niciun interes sa aiba grija de client, iar pentru cei 50 Eur primiti cealalta companie nu are niciun interes sa aiba grija de apartament, sa pastreze standardul sau sa ofere servicii.

Prin urmare clientul iese cel mai sifonat din toata afacerea asta: caci pentru cei 70 Eur ai lui va primi cazare de 50 Eur si servicii de 0 Eur.

Cert Accommodation Bucuresti s-a detasat de astfel de practici preferand portofoliul direct de apartamente si clienti. In acest fel putem asigura un standard inalt de confort, apartamente complet dotate si utilate, servicii dedicate.