De ce au serviciile de inchiriere regim hotelier Bucuresti o faima proasta?

De ce nu? Din moment ce numai astazi am intalnit aceste anunturi:

Inchiriere Regim Hotelier Bucuresti este un serviciu dezvoltat dupa anul 1995, avand la baza oferirea unor locuri de sedere pentru turisti in afara de cele oferite de Ministerul Turismului.”!!!

Asiguram discretie maxima persoanelor care se cazeaza in regim hotelier.”

Si le gasesti in ziare, in mediul online, de obicei urmate de „nu acceptam salon”…probabil se refera la salonul de masaj erotic. Sau „nu se accepta escorte.”

Sau „Central, apartamente P-ta Alba Iulia, Decebal, Unirii, apartamente si garsoniere stradale complet utilate wi-fi, Tv, prosoape curate lenjerii gel dus parcare gratuita prealabil fete, non stop.” ???

Sau „inchiriere regim hotelier apartament 2 camere, mobilat lux si utilat pretabil pentru fete.” ??

Exista zeci de persoane private care practica ilegal aceasta afacere de inchiriere apartamente in regim hotelier Bucuresti dar daca citesti cu atentie reclamele si anunturile lor ilogice, incoerente, paradoxale, stupide, agramate si vezi ca au adrese de email de contact de tipul …cazare(at)gmail.com sau …hotelier(at)gmail.com sau ….ioncazare(at)yahoo.com, acestea stimati clienti sunt suficiente date pentru a va determina sa va indepartati cat mai repede de astfel de anunturi si de astfel de oferte.

Iata cum se vinde trivialitatea.

Pentru ca, repet: nu veti fi in siguranta cazandu-va in apartamente ale unor persoane fizice private, apartamente neinregistrate, nu veti primi factura, nu veti primi servicii, etc.

Alegeti serviciile oferite de firme inregistrate ce ofera pentru cazarea dumneavoastra apartamente clasificate, in locatii centrale, blocuri noi si servicii pe masura.

Pana cand se schimba lucrurile si se schimba atat de incet incat am senzatia ca stam pe loc, avem foarte mult de suferit.

Imaginea noastra, a firmelor temeinic preocupate, serioase, este sifonata inainte chiar de a fi perceputa.

Va trebui din pacate sa inventam o alta expresie si sa ocolim „inchiriere in regim hotelier Bucuresti.”