Un vis – Sinaia.

Unde sa evadezi cand in Bucuresti sunt 40 de grade vara si cladirile Centrului Istoric incep sa danseze in miraj, de atata caldura?

Unde sa fugi pentru a vedea verde crud si curcubeu de culori deschis in flori, in loc de verdele prafuit al parcurilor bucurestene?

Unde sa poti respira aer curat si sanatos cand nu mai poti inhala aerul viciat al metropolei?

Unde sa mergi sa regasesti albul pur al zapezii si magia Sarabatorilor de Iarna cand ti-a ajuns dezamagitoare vederea zapezii innegrite de poluare si consumerismul sarbatorilor din Marele Oras?

Unde sa pleci sa te odihnesti cand cauti statiuni turistice in Romania si cazari decente si nu vrei sa vezi decaderea statiunilor romanesti?

Unde sa pleci cand ti-e dor de munte?

SINAIA: raspundem prima data.

Sinaia: nume regal si prima alegere imprimata parca in subconstient.

Si Sinaia a fost.

Si am creat in Sinaia: Vila BelleSeat Boutique Sinaia.

Deschisa de curand, o locatie mica pentru un vis mare al unui om ca tine, cititorule.

Vila este o constructie noua ce ofera la dispozitia oaspetilor sai Camere Family si Camere Duble. Si am dorit ca cei care impartasesc visul nostru sa gaseasca camere spatioase, curate, elegante, confortabile, cu balcon si vederi frumoase, ca o ilustrata.

Sa simta oaspetii nostri magia acestui vis, dedicarea noastra, sa aiba parte de o sedere eleganta, de o primire calduroasa, toate izvorate din responsabilitate si drag.

Drag de Sinaia, drag de munca pe care o depunem, drag de oaspeti.

Ca este Sinaia cea mai frumoasa statiune montana din Romania – Perla Carpatilor- fosta resedinta a regilor, ca imbina splendid frumusetea naturii cu beneficiul adus sanatatii si cu incantarea unei arhitecturi de arta, acestea toate sunt lucruri stiute.

Atractiile turistice sunt prea multe pentru a fi enumerate dar…Castelul Peles, Manastirea Sinaia, Muzeul George Enescu, Cazino Sinaia si apoi si altfel: Muntii Bucegi, Babele, Sfinxul, Lacul Bolboci, Pestera Ialomitei, cascade, partii de schi, drumetii, plimbari, verde, albastru, auriu, alb, argintiu, clinchet de gheata, fosnet de paduri, suspin de incantare: Sinaia.

In visul acesta s-a dorit Vila BelleSeat Boutique Sinaia.

Situata in Cartierul Furnica, la 1000 metri altitudine, la doar o plimbare pe jos fata de Castelul Peles, cu acces usor la Telegondola Sinaia, nu in agitatia centrului, Vila BelleSeat Boutique Sinaia ofera posibilitatea unui sejur de relaxare, liniste si incantare intr-un cadru minunat. Un decor elegant, carti, liniste, o mica surpriza, atentii oferite din partea casei, pentru cei cu dor de Sinaia.

Va asteptam, Vila BelleSeat Boutique Sinaia, Strada Tisei nr 6-8D Sinaia, Prahova.

I